‘‘legal Highs’, Nieuwe Psychoactieve Stoffen, Onderzoek Chemicaliën

ResearchLeave a Comment on ‘‘legal Highs’, Nieuwe Psychoactieve Stoffen, Onderzoek Chemicaliën

‘‘legal Highs’, Nieuwe Psychoactieve Stoffen, Onderzoek Chemicaliën

Health Canada verbood bijvoorbeeld synthetische cannabinoïden, vaak giftige chemicaliën die de effecten van marihuana nabootsen en overdrijven, en al zijn potentiële varianten. Wetgevers in het Verenigd Koninkrijk hebben onlangs een algeheel verbod op psychoactieve stoffen ingevoerd nadat ze zich zorgen maakten dat scheikundigen medicijnen produceerden die de effecten van illegale drugs zoals heroïne en ecstasy nabootsten, maar federale wetten omzeilden. Het medicijn produceert een krachtige high en kan ook de mentale, emotionele en fysieke percepties van een persoon veranderen.

Hij vermoedt dat de voorraad honderd mensen zou kunnen doden als deze in één keer wordt ingenomen, maar hij verwacht dat deze hem de komende twintig tot dertig jaar zal aanhouden. De Drug Enforcement Administration heeft de afgelopen vier tot vijf jaar four hundred nieuwe psychoactieve stoffen geïdentificeerd en komt elke maand twee of drie nieuwe stoffen tegen. “Sommige van deze mensen die bijvoorbeeld chemicaliën uit China binnenbrengen die niet illegaal zijn, en als ze experimenteren en synthetiseren en ze gebruiken het alleen voor hun eigen consumptie. Toch zijn de analyses een indicator van belangstelling voor een web site met veldrapporten van benders over talloze illegale en ongereguleerde drugs.

research chemicals intitle:how

Ongeacht de context rapporteerden alle jongeren vergelijkbare positieve ervaringen tijdens het gebruik van deze stoffen en vergelijkbare negatieve bijwerkingen. Onderzoekschemicaliën zijn door de mens gemaakte stoffen die zijn gemaakt om effecten te bieden die vergelijkbaar zijn met die van verschillende psychoactieve medicijnen. Ze zijn meestal goedkoop om te maken en te kopen, en ze bieden een intense high die ze wenselijk maakt. Onderzoekschemicaliën zijn synthetische of designer drugs en zijn opgenomen in de classificatie van nieuwe psychoactieve stoffen (NPS). Leveranciers verschilden van mening over de informatie die zij verstrekten in termen van inhoud, gebruiksinstructies en of het medicijn was geëtiketteerd als ‘niet geschikt voor menselijke consumptie’. Van de 22 gekochte producten bevatte 68% de waarschuwing ‘niet geschikt voor menselijke consumptie’ op de internetsite, maar ze bevatten allemaal deze waarschuwing op de verpakking. Hoewel 23% informatie had over het gebruik van het product, had dit weinig nut als de gebruiker het wilde innemen, omdat het betrekking had op het voeren van planten of het uitvoeren van onderzoek (zie tabel 1).

Het politiebureau van Blais’, de Alberta Law Enforcement Response Teams, nam in december vier kilo W-18 in Edmonton in beslag, toen de drug in Canada nog niet gereguleerd was. W-18 is nu een Schedule 1-gereguleerde stof in Canada, wat bezit en verkoop illegaal maakt, maar Blais zei dat de politie nog steeds geen aanklacht kan indienen, omdat de drug niet illegaal was op het second dat deze in beslag werd genomen. Er is ook anekdotisch bewijs dat drugsgebruikers in Alberta rommelen met stoffen die niet beperkt zijn door federale wetten. Vaker deelt hij fragmenten van zijn ervaringen met illegale en ongereguleerde drugs, en biedt hij experience aan andere gebruikers die advies zoeken.

Ze werken op een specifieke manier in op de hersenen en veroorzaken snel hallucinaties, gevoelens van plezier, ontspanning of stimulatie. Gevaarlijke bijwerkingen duren lang, met weinig begrip van hoe lang de chemicaliën zich zullen binden aan receptoren in de hersenen, of hoe ze worden gemetaboliseerd en hoe lang ze in het lichaam blijven. Ketamine-injectoren die tijdens fase één in Los Angeles werden gerekruteerd, kwamen in aanmerking voor deelname aan het fase twee longitudinale onderzoek. Alle ID’s stemden in met deelname aan een reeks van zeven vervolginterviews die ongeveer elke 3–4 maanden plaatsvonden. Tijdens de cross-sectionele basisinterviews in Los Angeles werd van elke deelnemer locatorinformatie, zoals telefoonnummers en e-mailadressen, verzameld. Bovendien voorzagen etnografen elke deelnemer van een free of charge telefoonnummer dat rechtstreeks verbinding maakte met de mobiele telefoon van een etnograaf. Respondenten die na de basislijn buiten Los Angeles reisden, werden telefonisch geïnterviewd en de betalingen werden by way of Western Union verzonden.

Braid: Parker’s Lelijke Aanval Op Nenshi En De Politiek Van Persoonlijke Belediging

Read more about 2-mmc kopen here.

Dat komt omdat residentiële programma’s betrekking hebben op het wonen op locatie met voortdurende interactie met verslavingsprofessionals. Ze omvatten ook een combinatie van behandelingen, waaronder individuele therapie, groeps- en gezinstherapie, medicijnen en andere methoden om elk facet van iemands verslaving aan te pakken. Ze kunnen ook een behandeling omvatten voor een gelijktijdig voorkomende stoornis, zoals een verslaving aan een ander medicijn of een psychische stoornis.

Sterke En Zwakke Punten Van Dit Onderzoek In De Bredere Context

Alle producten werden 18 maanden na het Britse verbod op cathinonsurrogaten van april 2010 en 15 maanden na het verbod op naphyrone van juli 2010 gekocht. De producten werden behandeld en getest door een analist met de gedelegeerde bevoegdheid van een hoofdofficier van politie om in het bezit te zijn van gereguleerde stoffen. De stoffen werden opgeslagen in de beveiligde drogisterij van een lokale politiemacht en aan het einde van de experimenten door hen bewaard voor vernietiging. Het merendeel van de gekochte producten (91%) verschafte informatie over de actieve ingrediënten die in elke stof aanwezig waren (op de website of verpakking, of beide), hoewel de producten die bij drie van de leveranciers (A, B en D) waren gekocht, zich niet hielden aan de geadverteerde ingrediënten. Van de 22 geleverde en geanalyseerde producten vermeldde 9% niet de actieve ingrediënten (Jolly Green Granules) en 23% bevatte niet de actieve ingrediënten die op de web site of verpakking staan vermeld. In plaats van 17-alfa,21-dihydroxy-16-alfa-methylpregna-1,four,9(11)-trieen-3,20-dion-21-acetaat te bevatten, bevatten beide NRG-3-producten benzofuran (1- benzofuran-6-ylpropaan-2-amine). In plaats van de geadverteerde ingrediënten werd benzocaïne aangetroffen in drie van de producten (MDAI en beide Jolly Green Granules).

Het verbod is bedoeld om de volksgezondheid te beschermen door de beschikbaarheid en het gebruik van medicijnen zoals gesubstitueerde cathinonen te beperken. Gebruikers blijven een reeks onbekende synthetische verbindingen consumeren en kunnen gemakkelijk grote hoeveelheden (1 kg) illegale stoffen kopen, ondanks de onvoorspelbare gevolgen die dit voor hun gezondheid kan hebben, en zijn zich er misschien totaal niet van bewust. In plaats daarvan verdringt het het probleem en nodigt het scheikundigen uit om de moleculaire structuur van chemicaliën te wijzigen om legale alternatieven voor de onlangs verboden stoffen te creëren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top