Hur Du Rakar Ditt Ansikte Face Rakning Suggestions

BlogLeave a Comment on Hur Du Rakar Ditt Ansikte Face Rakning Suggestions

Hur Du Rakar Ditt Ansikte Face Rakning Suggestions

Innan du rakar huvudet måste du välja ett verktyg eller “vapen” för att raka huvudet skalligt. Varje typ av rakapparat erbjuder unika fördelar och utmaningar. Du vill raka dig i små, stadiga sprutor, sköljande mellan. Ersättningssäkerhetsblad är så billiga att det egentligen inte finns någon anledning until att du ska återanvända dem.

Detta öppnar dina porer, vilket gör att dina skägghår kommer närmare ytan. Du kommer också att skydda din hud från en rakhyvelbränna på det sättet. Applicera en pre shave-produkt på huden som King of Shaves Sensitive Advanced eller Blocmen Shave Powder.

Shaver intitle:how

Att raka huvudet kan vara en skrämmande uppgift, särskilt om det är första gången. Men med rätt verktyg och tekniker kan det vara en enkel och tillfredsställande process. I den här guiden kommer vi att förklara hur man gör en hel huvudrakning med antingen rakolja eller rakgel, steg för steg. Återigen, strängt taget är detta inte nödvändigt males det kan avsevärt förbättra kvaliteten på din rakning och din huds tillstånd. När du är klar och nöjd med närheten until din rakning, skölj ansiktet med kallt vatten för att dra åt porerna och hårsäckarna. Applicera en liten mängd postrakbalsam eller fuktkräm för att återfukta huden och hålla den fräsch och frisk. Hoppa över alkoholbaserade rakvatten eftersom de torkar ut din hud vilket leder until flagning och irritation.

Alternativt kan du applicera en varm handduk på huvudet i några minuter. Syftet med detta är att få hårsäckarna att svälla upp med vatten vilket kommer att minska kraften som behövs för att klippa dem senare – vilket innebär mindre risk för hack och irritation. Om din utgångspunkt är längre hår, använd hårklippare och ge dig själv ett nollklipp för att få ner folliklarna direkt until stubb. Det är ganska mycket det — som du kan se, att manuellt rengöra en elektrisk rakapparat är faktiskt väldigt enkelt och okomplicerat. Proceduren kan vara lite annorlunda beroende på modellen på din roterande rakapparat, men du börjar alltid med att ta bort hållarna som håller bladen på plats. Om du är en användare av folierakapparat är det i stort sett all rengöring du någonsin kommer att behöva göra.

Detta betyder i princip att bladen och folierna alla slås samman till ett enda stycke (till skillnad från rakhuvudet på de flesta Panasonic-rakhyvlar). Jag har använt elektriska rakapparater i nästan 20 år och jag kan utan tvekan säga att det enklaste och mest effektiva sättet att rengöra dem är med varmt kranvatten och lite flytande tvål. Steg 5Håll rakapparaten i rät vinkel (90°) mot din hud och raka dig mot skäggväxtens riktning.

Steg #6: Håll Din Hud Spänd

Slutligen, glöm inte att ge din folierakapparat en mer grundlig rengöring och smörjning minst några gånger i månaden, för att hålla bladen vassa och röra sig smidigt. Och där har du det—din nyrakade mugg är redo att möta dagen, och ni är klara. Efter att ha gjort ett så hårt arbete för att få ditt ansikte snyggt och smidigt, förtjänar din folierakapparat lite TLC också. I områden där du har veck eller din hud är slapp, vill du hålla din hud spänd med handen som inte håller rakhyveln.

Fördelarna Med Ett Rakat Huvud

Även om detta inte är en hård och snabb regel och det är mest en fråga om personliga preferenser. När ditt huvud är förberett är det dags att applicera rakoljan eller rakgelen.

Steg #2: Trimma Om Det Behövs

Kräm, skum, olja eller puderpinnar, oavsett vad du föredrar när det kommer till konsistens, men utan tvekan bör huden skyddas från bladet. Oavsett om du är våt eller torr rakning, fungerar en pre-shave-preparatprodukt för att hålla huden skyddad och gav en barriär från hudirritation som leder until rakhyvelsutslag. Innan du börjar, se till att komma ihåg att skölja din rakhyvel efter några slag. På så sätt rensas rakhyveln från rakkräm eller hår som kan täppa till testvinnare rakapparater den. När du använder en vanlig rakhyvel är det viktigaste objektet du behöver ett hire, vasst blad (de bästa rakhyvlarna har minst två blad och ett rörligt huvud). Försök att undvika rakning med ett matt eller trubbigt blad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top